Jolanda de Pater

Verpleegkundige in hart en nieren, met als verlangen om mensen te helpen die gezondheidsproblemen hebben. Dát ben ik.

Ruim 30 jaar werk ik nu in de reguliere gezondheidszorg als BIG-geregistreerd verpleegkundige. Met hart en ziel. Echter, door ontwikkelingen in onder andere mijn eigen leven en gezondheid, zag ik gaandeweg dat de reguliere gezondheidszorg vaak symptoombestrijding is en lang niet altijd bij de oorzaak van ziekte komt om die aan te pakken.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat die aanpak niet meer helemaal bij me past. Ik wil mijn kennis en energie liever inzetten aan de preventieve kant van gezondheid. Ik ben me gaan richten op de orthomoleculaire geneeskunde. In juni 2022 heb ik mijn diploma Orthomoleculair Therapeut behaald bij Stichting Ortho Health Foundation in Hoofddorp.

Als christen geloof ik dat God de mens perfect en naar Zijn beeld geschapen heeft. Ik geloof dat Gods Geest in ons woont, waardoor we Zijn tempel en woonplaats zijn. Daarom ben ik er van overtuigd dat God ons oproept om goed voor ons lichaam te zorgen.

Ik geloof dat veel gezondheidsklachten hun oorzaak vinden in een ongezonde leefstijl. Het is mijn missie om mijn naaste te helpen bij de bevordering van een goede gezondheid.

Daarom ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Mijn doel hiermee is om velen te kunnen bereiken en ontmoeten en hen te begeleiden in het verbeteren van hun gezondheid.